1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

MAGAZINUL S-A DESFIINTAT NE CEREM SCUZE

Categorii

Organizator medicamente         29 RON

Organizator medicamente 29 RON

7 cutii încăpătoare, individual detaşabile pentru fiecare zi a săptămânii. Fiecare cutie conţine patru compartimente (20mm x 25mm x 15mm) marcate dimieaţa, prânz, seara, noapte utilizate pentru organizarea medicamentaţiei. Este utilă pentru tratamente de durată in regim staţionar sau ambulator. Vă ajută să vă organizaţi medicamentaţia zilnică. 

 • Carut de piata cu 6 roti care urca scarile 99 RON

  Carut de piata cu 6 roti care urca scarile 99 RON

 • Organizator medicamente         29 RON

  Organizator medicamente 29 RON

 • Saci pentru vid 9 RON

  Saci pentru vid 9 RON

Suntem un magazin dedicat clientului si calitatii produselor pe care le oferim si incercam sa oferim servicii cat mai de calitate, orientate catre clienti. Oferim sfaturi clientilor nostri si incercam sa fim cat mai prompti in serviciile noastre. Ne puteti vizita magazinul nostru virtual cu o gama foarte larga de produse, majoritatea utile in amanajarea, dotare si mententanta spatiului. Ne axam pe produse de menaj, curatenie, birotica, papetarie, produse pentru petreceri si aparate impotriva animalelor. Dintre produsele noastre enumeram saci vid si fara vid pe diverse dimensiuni si marimi, pompa de vidare saci pentru haine, diverse tipuri de saci pentru haine si saci vid parfumati sau simpli. Mai puteti achizitiona si aparate impotriva soarecilor si gandacilor, lupe de citit sau pentru alte activitati casnice, saltele de diverse tipuri, pentru plaja sau camping, ventuze masaj si multe alte produse.

Ne adresam prin acest site celor ce isi doresc diverse accesorii pentru locuinta cum ar fi organizatoare pentru medicamente, suporturi pentru ziare si reviste si multe alte produse care te ajutam in orice situatie, fie ca esti plecat in concediu, ca iti organizezi o noua locuinta sau pentru mententanta lunara, saptamanala a biroului, casei etc.

Vezi categoria Saci Vid
Vezi categoria Carut de piata
Aparat impotriva soarecilor

Va dorim spor la cumparaturi,
Echipa Grad Expert